TR_Data feedback

18 posts / 0 new
Last post
10Kaziem's picture
10Kaziem
Lead DeveloperDeveloperInterior Developer
Joined:
2015-12-12 23:47
Last seen:
2 weeks 6 days ago

Notice something great about the current or work-in-progress version of our data ESM? Or, something not so great?

If you have feedback about our assets, including models, textures, and animations, this is the place to give it. Especially if you notice bugs like collision issues, missing textures or models, jumpy animations, or just poorly made stuff.

If you want to request changes or updates to existing assets, this is where to do it. If you want to request new assets, do so in the Assets Needed thread. If you have a modder's resource you want to offer TR, do that in the Modder Resources thread.

dddmard@gmail.com's picture
dddmard@gmail.com
Joined:
2016-01-24 10:54
Last seen:
1 year 10 months ago

Hi, I Just downloded the new version of TR on top of my fresh new Morrowing download and encounter a bug, when I tried to create a new game It was running smoothly untill I had to choose race and face (no problem choosing race but one I try to change my face after few tries it tells me that something is missing and asks me if I wan't to continue and sometimes it allowes me to continue and sometimes it Kicks me out) :(

Vorcion's picture
Vorcion
Joined:
2016-01-26 00:35
Last seen:
1 year 10 months ago

Hi, not sure if I'm posting in the right place. I have a problem I can't seem to solve: I installed TR for the first time (version 15.12, using OpenMW 0.38). Whenever I go to the mainland, I see missing assets/models. It doesn't matter where I go, Firewatch, Bal Oyra, Old Ebonheart, etc.

Bal Oyra fore example. Here is my mod list. I tried it with a completely clean Data Files folder too, loading only TR_Data.esm, TR_Mainland.esm, and TR_Travels.esp (plus Tribunal and Bloodmoon)

I added the TR_Data.bsa to the Morrowind.ini file too, as instructed in the readme file. I have no idea what could cause the problem. Anything I might have forgotten?

devyl's picture
devyl
Joined:
2016-01-29 21:22
Last seen:
1 year 9 months ago

Hello Vercion,

it's a common problem for openmw mit mods that comes with .bsa-packages.

Just add this line below the other "failback-archive"-entries in your openmw.cfg:

 fallback-archive=TR_Data.bsa

Have fun :)

 

skifeasa's picture
skifeasa
Joined:
2016-05-17 02:39
Last seen:
1 year 6 months ago

Hey, so I registered the bsa, used MGSO to create a distant land, and yet though I can open the gates of the Plaza Brindisi Dorom I end up in water. The map shows only the Sacred East, which was the last TR update I used (Sacred East update 3). Those places still exist, but the rest of the land does not. I know it should be. The distant land shows it there, but that just melts away into nothingness as I get closer. This is with new characters, no saves. I’m still trying to get the saves to work. I have been using Wrye Mash as well. Any help or suggestion will be most appreciated as I am getting  near my wits end. 

Atrayonis's picture
Atrayonis
Lead DeveloperDeveloperInterior Developer
Joined:
2015-09-28 20:13
Last seen:
54 min 7 sec ago

That sounds like you have TR_Mainland and TR_Travels active, but not TR_Preview, although you have used all to generate distant land.
TR_Preview has the in-development land (which Almalexia is part of) and TR_Travels has the door connection you use.

Rats's picture
Rats
Lead DeveloperDeveloperExterior DeveloperInterior DeveloperQuest DeveloperReviewer
Joined:
2014-01-08 21:55
Last seen:
2 hours 11 min ago

Velk sounds are in the Data, but they haven’t been assigned to the Velk creature. Should be fixed in the next release.

Seneca37's picture
Seneca37
Developer EmeritusDeveloperExterior DeveloperInterior DeveloperReviewer
Joined:
2015-07-05 20:55
Last seen:
1 year 3 months ago

Hmm, I did assign them to the Velk, but it looks like they did not take. I am not sure what happened.

Eldermaster28's picture
Eldermaster28
Joined:
2016-07-15 22:23
Last seen:
1 year 4 months ago

I have a problem with TR that I never had before, I have a fresh install of Morrowind with tribunal an bloodmoon, an the official add-on’s, when I go to load in the mainland in the construction set an in game i get all kinds of missing meshes an ect. I registered it in the morrowind ini an it still is not working right. Can someone help? I’d much appreciate it cause I’m lost on what to do at this point. 

Atrayonis's picture
Atrayonis
Lead DeveloperDeveloperInterior Developer
Joined:
2015-09-28 20:13
Last seen:
54 min 7 sec ago

Is it Steam Mw?

Occassionally, people get this problem (BSA not registering despite everything), and there’s never been a solution for it. Installing in something other than C:\Program Files tends to help, as well as redating your BSA (the MCP apparently does this out of the box). Occassionally, installing TR alongside MGSO and Morrowind Rebirth causes issues, although nobody is sure why and how, reinstalling from scratch helped the last time this came up.

Eldermaster28's picture
Eldermaster28
Joined:
2016-07-15 22:23
Last seen:
1 year 4 months ago

No it’s not Steam mw, I have the game of the year for Pc. I do have Morrowind code patch an mge installed that I forgot to mention. I hope those aren’t causing problems for TR, cause I need Mge for my Morrowind to work right on my computer. An I tried reinstalling it a couple times still get the same problem.  I don’t have any mods installed besides TR 16.03.

Eldermaster28's picture
Eldermaster28
Joined:
2016-07-15 22:23
Last seen:
1 year 4 months ago

Just got it to work, thanks for you’re help Atrayonis. All i had to do was put it in a new folder besides program files like you said. 

Kyew's picture
Kyew
Joined:
2016-08-31 03:48
Last seen:
1 year 2 months ago

Heya everyone. I recently downloaded this amazing addition to what might be my favorite game of all time, and I’m loving it! Just wanted to say that before I get to the problem I encountered (which isn’t all that big of a deal).

I was travelling back and forth between Helnim and F i r e w a t c h (wouldn’t let me type it all together for some reason) and noticed the docks in the latter town with some missing steps. I’ll upload the screenshot I took.

As you can see, on either side of the walkway into the town, the stairs up from the water are missing a few steps, preventing the guard (and myself at one point) from using them.

Anyway, like I said, not that big of a deal, but thought I’d mention it.

And thanks so much for this awesome continuation of a most excellent game.
          

“Great... I’m sure you’ll fit right in.”

karasjr's picture
karasjr
Joined:
2017-07-10 17:02
Last seen:
4 months 2 weeks ago

hi all. After the installation, the in-game map shows the area marked in a red square. What am I doing wrong?

Undertaker's picture
Undertaker
Joined:
2016-08-26 05:46
Last seen:
4 days 21 hours ago

Play without OpenMW or Morrowind Code Patch.

karasjr's picture
karasjr
Joined:
2017-07-10 17:02
Last seen:
4 months 2 weeks ago

Undertaker
Play without OpenMW or Morrowind Code Patch.

playing on steam version.

LordInsane's picture
LordInsane
Joined:
2017-06-01 15:29
Last seen:
4 hours 1 min ago

OpenMW can handle a Steam installation (and it installs separately, so it doesn't touch the Steam Morrowind folder. it just uses data from it): https://wiki.openmw.org/index.php?title=Installation_Instructions#Steam

karasjr's picture
karasjr
Joined:
2017-07-10 17:02
Last seen:
4 months 2 weeks ago

its all ok now, thx for help! =)